Stop Got2b om wit onder jou kantpruik te draai


Baie van my lesers vra my dieselfde vraag. Hoekom word my Got2b Gel wit wanneer ek my kantpruik aanwend? Kyk nie meer sis nie. Ek het ‘n paar maklike wenke wat jou sal help om van die gevreesde wit goo ontslae te raak en jou greep te verhoog. Moenie jou hande gebruik wanneer die gel gebruik word nie. Ek verkies om nie my hand te gebruik nie omdat daar natuurlike olies in ons vingers is. Ek wil niks hê wat die integriteit van die houer vernietig nie. Nog ‘n rede waarom ek verkies om nie my vingerpunte te gebruik nie, is omdat taai hande tydens die kanttoediening die kant aan jou hand kan hou en lig nadat dit toegedien is. Sodra die gel klewerig is (taai en amper droog) en jy raak dit, word dit dadelik wit. Probeer eerder ‘n make-up kwas. Wees seker die gel is klam en nie nat wanneer dit toegepas word nie. Wanneer jy die kant gebruik, moet jou gel kleef wees. As die gel nat is, sal dit deur die kant skeur voordat dit droog word en aan jou kop vasklou. Ek is seker jy het probeer om die “stukkende” stukke te kam. Die opheffing van hierdie hare kan die gel laat vlap en wit word. Ek verkies om my in ‘n koel omgewing te blaas. Vir meer besonderhede hieroor, koop my vorige blogpos. Hoe weet ek wanneer dit taai is? Ek hou daarvan om my klewerigheid met die punt van ‘n ratstaartkam te toets. Die puntpunt is net genoeg om te sien of jou gel gereed is vir die kant of nie. Dit stamp die kam aan die gel, dit is taai. Dit stamp die kam nie, die gel is nog te nat. Blaasdroog Eenmalig toegedien Sodra jy jou kant aan jou klewerige gel toegedien het, blaas die gel droog totdat dit heeltemal droog is met ‘n koel instellings. As die gel nie heeltemal droog is nie, sal dit soos hare, jou hande, kamme, hoede, kopbande of enige iets anders aan die gom raak. As jy gaan om die items te verwyder, sal hulle die kant laat vlok. Vermy sweet Ek weet sweet is iets wat die meeste van ons doen en sommige van ons meer as ander. Die waarheid van die saak is, hierdie gel is nie waterbestand nie. As jy soet soos ek sweer, sou ek hierdie gel nie gebruik tydens tye van verhoogde sweet nie. Probeer byvoorbeeld jou wig na jou oefensessie toe te pas. Die water sal veroorsaak dat die gel wit word. Probeer om dit droog te slaan as jy swaai. As jy kan, gebruik ‘n blaaier droog om die gel so gou moontlik weer te droog. Het hierdie artikel jou gehelp? Het jy enige wenke om die teenwoordigheid van wit oorskot op jou kant te voorkom? Laat my weet in die kommentaar afdeling hieronder. Ek reageer altyd!